Työnäytteet

Myllyojan säätiö

Myllyojan säätiö on tarjonnut edullista erityisvuokra-asumista Riihimäellä lähes kolme vuosikymmentä. Säätiö tarvitsi pienimuotoiset sivut, joilla esitellään säätiön toimintaa ja josta löytyy säätiön yhteystiedot. Teerianin tammikuussa 2015 toteuttama verkkosivu mukautuu käytettävän laitteen näytön koon mukaan ja CMS-järjestelmän ansiosta sivut ovat helposti päivitettävissä.

www.myllyojansaatio.fi

Zak.fi

Zak.fi on MediaWikillä toteutettu vanhoihin peleihin ja emulaattoreihin keskittyvä sivusto, joka on toiminut syyskuusta 2014 lähtien. Käytetyn Wiki-järjestelmän ansiosta käyttäjät voivat rekisteröityä sivustolle ja osallistua sen kehittämiseen. Sivusto toimii mobiililaitteilla ja sosiaalinen media on vahvasti mukana. Sivuston edeltäjänä toimi vuosina 2010-2014 Drupal-julkaisujärjestelmällä rakennettu Alarik.fi.

zak.fi

Troija.net

Troija.net on suomalaisen vuonna 1999 uransa aloittaneen rap-artistin sivusto. Perinteisillä tekniikoilla toteutettu sivusto esittelee artistin tuotantoa ja viimeisimpiä kuulumisia. Teerianin tammikuussa 2014 uudistama sivusto mukautuu käytettävän laitteen näyttöön ja tukeutuu sisällön esittämisessä vahvasti sosiaalisiin medioihin.

www.troija.net

Teerian Framework

Teerianin omia sivuja varten tehty responsiivinen CSS-framework on rakennettu LESS-kielellä. MIT-lisensoitu CSS-kehys toimii kaikilla moderneilla selaimilla on vapaasti käytettävissä kaupallisilla ja ei-kaupallisilla sivustoilla.

teerian.fi/framework/